За Нас

Лидери во регионот

Голем број на светски брендови

Професионална опрема

Професионални машинки за брада, професионални четки….

Полна кошничка

Со професионална козметика за нега на коса.

ЗА НАС

По долгите припреми да понудиме оргинални производи на нашиот пазар идејата почна да ја реализираат неколкумина ентузијасти кои веруваа дека имаме одлична понуда. Обидот да ја доближиме професионалната козметика од светските салони и во Македонија наиде на многу одобрувања и позитивни реакции, од нашите соработници без кои не ќе можевме да го реализираме нашиот план и од нашите најблиски пријатели. Благодарение на добрата соработка со нашите добавувачи, денес, горди сме на понудените квалитетни производи кои се дел и од светските фризерници и салони за убавина а не се достапни во комерцијална употреба во локалните маркети. Брендовите и производите со кои ја започнавме нашата работа и со задоволство ви ги нудиме се вбројуваат меѓу најдобрите во светски рамки: Wella, Revlon, Elgon, L’Oréal, Alter Ego, American Crew, Orofluido… Некои од производите се бренд самите за себе и се вбројуваат меѓу најквалитетните во Европа. Нашето Друштво за трговија и услуги Блу Блек дооел Скопје веќе е докажано име кое во своја сопственост го има салонот Cut&Cut Hairstyling Studio и со задоволство го претставува Haircareshop на нашиот пазар. Конечно, може да си ја овозможите професионалната козметика која ви е потребна, и која не е достапна во локалните маркети да ја имате за 1 работен ден.

Наполнете ја вашата кошничка 🙂

Професионални продукти

Колекции

Светски брендови