УСЛОВИ ЗА ИСПОРАКА

УСЛОВИ ЗА ИСПОРАКА

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака. Максималното време на испорака е во рок од 3 работни дена. Вашата пратка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, секој ден (освен недела или државни неработни денови). Испораката се плаќа на лице место при подигање на пратката, освен во случаите кога претходно сме дале известување на нашиот сај или нашите социјални канали за комуникација (фб, инстаграм…) дека испораката ќе биде на наша сметка. За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да нѐ контактирате на 070/275-759 или на [email protected]