ENERGIZING HAIR & SCALP THERAPY

Специјално формулирани продукти за проблеми со скалп, слаба и коса склона кон опаѓање. Продуктите на серијата Energizing се специјално формулирани за да постигнат на ефикасен начин да го намалат опаѓањето на косата и да ја зајакнат пред се слабата и тенка коса. Правилната рамнотежа помеѓу здравиот начин на живот заедно со константната и правилна употреба на продуктите на Energizing di Botanikare Day Therapy се база за постигнување на тотално здрава коса и скалп.

Showing all 2 results