REBALANCING HAIR & SCALP THERAPY

Е серија на нормализирани и стабилизирани производи, кои се специјално формулирани за нормализирање и стаблизирање на скалпот од мрсна хиперпродукција.
Нејзината формула се состои од микс на природни состојки, кои што со нивната нормализирачка способност вршат нормализирање на микро средината на скалпот намалувајќи ги значително мрснотиите на хидролипидната обвивка.

Колекција: REBALANCING HAIR & SCALP THERAPY Избриши

Showing the single result

Попуст