WELLNESS HAIR & SCALP THERAPY

Ритуалот на Botanikare Day Therapy почнува со подготвителна фаза на детоксикативен третман и идеално длабоко чистење на сите типови на скалп, којасе комплетира со специфично зајакнувачко дејство врз должината и врвовите.

Showing all 2 results