Minoxidil

Миноксидил е антихипертензивен вазодилататорен лек. Исто така го забавува губитокот на коса и го стимулира нејзиниот раст кај некои луѓе. Препаратите најчесто се со концентрации од 5% за употреба кај мажи и 2% за употреба кај жени.

Showing the single result

1,000.00ден

Minoxidil

Во кошничка