OLAPLEX

Патентираната активна хемија работи на молекуларно ниво за да ги поправи оштетените и скршени врски во косата, предизвикани од хемиски, термички и механички оштетувања. Можете да го користите OLAPLEX за да ја вратите оштетената и компромитирана коса или да ја додадете во друга услуга за да обезбедите крајно осигурување за оштетување.

Showing all 6 results

Попуст
Попуст
Попуст
Попуст