REBALANCING HAIR & SCALP THERAPY

Е серија на нормализирани и стабилизирани производи, кои се специјално формулирани за нормализирање и стаблизирање на скалпот од мрсна хиперпродукција.
Нејзината формула се состои од микс на природни состојки, кои што со нивната нормализирачка способност вршат нормализирање на микро средината на скалпот намалувајќи ги значително мрснотиите на хидролипидната обвивка.

Пол: Машки Избриши

Showing the single result

Попуст