PURIFYING HAIR & SCALP THERAPY

Специјално формулирани продукти за превенција и третирање на сите типови на првут, сува и мрсна коса.

Формулата на оваа серија збогатена со OCTOPIROX® & PROTELAN AG11, со највисока моќ на чистење и детоксикација ја прави оваа техника перформантна и трајна.

Со Botanikare Purifying се подобрува површината на скалпот и се нормализира микробиолошката флора, чистејќи го нежно скалпот и косата.

Showing all 2 results